parajumpers-jakke-salg

parajumpers jakke salg

Det er altfor lett å hate på den er der, sett overalt, fattige-liten-rik-gutt Canada gås jakke (som parka fylt med ned eller bro ned? Oh, festes). I stedet foreslår vi stilig, levedyktig, parajumpers jakke udsalg, også-varm alternativer for både menn og kvinner. Noen er bare idet innfødt idet gås, andre er ikke. Alle av dem gjør du skiller seg ut fra flokken.

parajumpers jakke salg

parajumpers-jakke-til-salgs

FOR KVINNER

United bambus, «Fishtail» parka (vist ovenfor, venstre). Dette topper listen for Canada nivå varme med Japan-nivå kule. $999 på Rac Boutique.

parajumpers jakke til salgs

Mackage, «Joey» bomber. Opprettet rundt troen på at yttertøy skal mote, også, kanadiske etiketten ull og ned jakker som ingen andre. Dette kommer i svart, marinen (vist) og beige, parajumpers jakke salg, og har avtakbare pels-trimmet hetten, fleece-lined lommer og skinn-lappet albuene. Det er alt i disse detaljene. $550 på Mackage.com og Andrews i Toronto.

Club Monaco, «Lavida» parka. Tinn er den nyeste av de «nye svarte», og i modernisert parka skjemaet gir et glimt av håp til denne hele ekkel virksomheten av winter dressing. $300 (USD) på Shopbop.com.

Soia & Kyo, «Zaira» to-lags parka. Utviklet i Canada med en følelse for elementene og øye for unike detaljer (oversize knapper, asymmetrisk krage), parajumpers jakke salg, parajumpers jakke udsalg, er denne linjen som Mackages mer lille sis. Hetten på denne stilen fester seg på og av, og beltet er komfortabelt elastisk. $300 på Over regnbuen.

Moncler, «Grenoble Alsace.» Fra fransk Alpine landsbyen Monastier de Clemont fornyer Moncler puffer i everfresh blanding av materialer. Denne elegante, militaristisk stil, parajumpers jakke udsalg, med windbreaker mansjetter og en shearling krage, er verdig en Bond-kvinne. Ca $1550 på Moncler.com eller farfetch.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *